***


Sunt Buburuza si impart singuratatea mea la 1. Eu cu mine.
Am iubit si am fost iubita. Am primit cele mai frumoase declaratii de dragoste prin gesturi si priviri mai mult decat prin cuvinte insirate iscusit. Am primit cele mai scumpe cadouri prin sufletul care a fost pus in ele mai mult decat prin valoarea lor materiala, am avut parte de cele mai fierbinti nopti de dragoste, mai mult prin dorinta infinita aciuata printre cearsafuri decat prin maiestria si calculul miscarilor. Am fost iubita si am iubit.

Barbatii din viata mea, chiar daca la un moment dat au decis sa plece, dupa o vreme au batut din nou la usa. Pe unii i-am primit in casa, pentru a-mi unge rana veche cu mierea reintoarcerii scurte, pe altii i-am lasat dupa usa si m-am facut ca nu sunt acasa, razbunare pentru cele pricinuite. Barbatii din viata mea mi-au adus tot atata iubire cata durere. Pentru ambele le multumesc in egala masura. Toate m-au facut ceea ce sunt azi.

Barbatii din viata mea mi-au oferit cele mai deosebite semne de atentie. Iar cel mai de pret a fost dorinta lor de a fi salavatorii mei, niste cavaleri porniti in lungul drum spre inima mea. Fiecare mi-a promis ca ma va face sa stralucesc de fericire si implinire si cu totii au esuat pe drum sau in momentul in care eu incepeam sa capat incredere in promisiunile lor.

Barbatii din viata mea mi-au demonstrat ca intr-o lume plina de masini, calculatoare si mobile mai exista romantici incurabili pentru care nu iti pare rau sa opresti timpul.

Am oferit iubire si de aceea am primit iubire. Am vazut barbati care s-au fasticit privindu-ma, barbati care au ramas cu mainile intinse spre mine sa ma ia in brate si care in momentul in care i-a lovit luciditatea s-au retras rusinati, barbati care si-au pus toata fiinta intr-un sarut oferit mie, barbati care in momentul in care m-au luat in brate nu au vrut sa ma mai lase, barbati care au creat privindu-ma, barbati care au ramas incalciti printre cretii mei.

Am fost iubita si stiu ca sunt in continuare iubita de toti cei care intr-un moment de uitare mi-au decalarat dragoste. Sunt intr-un colt din sufletul lor la fel cum sunt ei in al meu. Barbatii din viata mea au numele lor scrijelite pe sufletul meu si toate iubirile care vor veni nu le vor sterge.

Barbatii din viata mea m-au crescut sa devin Femeia din viata Unui Barbat.

5 comments:

Anonymous said...

eu cred ca vei continua acest post. intr-o zi, cu multa fericire :)

Buburuza said...

Cu siguranta il voi continua, nu am vrut insa sa uit ca am avut niste clipe fericite.

Anonymous said...

V...e scrijelit adanc

Anonymous said...

frumos...
sa fii iubita!!!

Anonymous said...

Pacat ca totusi mor...iubirile.