Generatia ovarelor polichisitice


Independente, stilate, inteligente, fumatoare (sau nu), iubitoare de calatorii (peste mari si tari sau la tara, unde sa citeasca la umbra unei capite), emancipate, cu studii destule, cu mult, foarte mult bun-gust si cu destul bun-simt, cu simtul umorului, uneori cu limbaj buruienos, talentate, consumatoare de Sex&the City, dar si de Alexandru Balasescu, Nicolae Steinhardt sau Lauren Weisberger (si lista se poate lungiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cu autori mai siroposi sau mai seriosi), cu o destul de vasta cultura generala si educatie cinematografica, cochete, dar si masculine (uneori), echilibrate si pe tocuri de 10 centimetri si pe balerini, talentate la combinare de culori si haine care mai de care mai ciudate, care impreuna sa arate BETON!
Asa suntem NOI - generatia femeilor cu ovare polichisitice - femei care mereu sunt intrebate de ce sunt singure (ca doar destepte, frumoase si haioase sunt!), femei care stiu sa gateasca, dar nu fac mare caz din asta, pentru ca EL nu asta ar trebui sa caute la o femeie ca noi. Femei care stau foarte bine pe propriile picioare si nu isi cauta un EL pentru a-i putea folosi cartea de credit (de multa vreme o au pe a lor proprie), ci mai degraba pentru a le folosi urechile (care sa le asculte), bratele (care sa le dea siguranta), pieptul (care sa le aduca linistea), mintea (care sa le provoace) si da, nu in ultimul rand, trupul intreg (care sa le faca sa se simta dorite) - ele cunosc instructiunile de folosire a tuturor instrumentelor sus-mentionate.
Femeile cu ovare polichisitice isi duc soarta si si-o accepta, ba mai fac si haz de necaz uneori.
Asa sunt mare parte dintre femeile pe care le cunosc, le admir si le tin aproape - sunt ca mine si vorbesc pe limba mea, suntem o comunitate, suntem o sala de concert plina, suntem oriunde si oriunde suntem admirate. Cine nu sunt ca noi vor sa fie ca noi, iar noi, declarat, sau in tacere, ne dorim sa nu mai fim asa.

2 comments:

Anda said...

Declarat sau in tacere, ne dorim sa nu mai fim asa...Ma intreb uneori cand anume sau de ce am luat decizii care mi-au facut destinul cel de azi... Poate cine se aseamana chiar se aduna :) Si am fost nevoita sa vin dintr-un alt capat de tara pentru a putea respira, a putea vorbi si contura un drum care, pe alocuri, se intersecteaza cu altele ce seamana cu al meu. Asa ca nu ma mai simt singura.
P.S. As accepta si o carte de credit, treaca de la mine! :)

Anonymous said...

Chiar daca nu mai e actual pentru mine(shtii tu de ce), am avut grija sa citeasca alte prietene de ale mele ceea ce ai scris pentru care shtiu ca sunt important aceste cuvinte. Le-a placut enorm shi cred k le-au crescut aripile la loc... :)