De-a v-ati ascunselea

Sa ne jucam, daca sentimentele curate si limpezi te plictisesc. Azi dispar eu, maine e randul tau. Jocul tariei nervilor si al rabdarii. Cantam pe neuroni intinsi ca pe corzi de bas mai intai, apoi de chitara electrica si vom incheia cu vioara. La sfarsit una cate una corzile se vor rupe. Si vom reveni la sentimete curate si limpezi. Castigate dupa lungi jocuri, dupa infinite cautari si ascunzeli.
Sa ne jucam, ca imi place sa cant la fluierul indiferentei tale.
Sa ne jucam de-a fantomele azi indragostite maine dusmane.
Sa ne jucam de-a dansatorii nestatornici, de-a cuplul unit, de-a prietnii buni, de-a mama si de-a tata, de-a ascunselea, ca la sfarsit sa jucam de v-ati gasitelea.
Cand vom obosi sa cantam la nervii unul altuia vom iesi fiecare din ascunzisul lui si ne vom gasi. Eu si Tu. Pana atunci...Sa ne jucam!

1 comment:

Anonymous said...

Este la fel de SUPERB scris ca si " Indragostita de dragoste"! Asa reusesti sa traiesti intr-o casnicie care a pornit cu dragoste URIASA, dar care dragoste s-a frant! CAT ADEVAR SI CATA PURITATE IN CUVINTELE SCRISE!
Dar e totusi dureros, cand vrei sa vezi dincolo de joc, dincolo de suprafata, in strafundul inimii frante candva! Se spune ca trebuie sa ierti si sa uiti, dar cum???
AS VREA SA FIU DOAR PENTRU UN MINUT CALCULATOR SI CINEVA SA STEARGA TOT CE AM ADUNAT DUREROS IN INIMA MEA, LEGAT DE MAREA DRAGOSTE A MEA, CU CARE INCA SUNT, ...DAR ...INCA DOARE... SI VA DUREA CRED TOATA VIATA, ...DAR MERG MAI DEPARTE...MA JOC...IMI PLACE SA CRED CA E FRUMOS, E BINE ASA, E ...!!!
scuze ca plictisesc cu durerile mele si pe altii, dar cu cine sa vorbesc?...cu peretii baii? Aceia s-au saturat sa ma vada plangand si intrebandu-ma : DE CE ?
eU CHIAR AM CREZUT IN iubirea vesnica! Cata naivitate si prostie in capul meu! Daca nu credeam, acum nu m-ar durea atat de tare. Dar sterg lacrima si ... ma joc!