Carcatita

Ploua sfredelitor.
Sunt indispusa dar, de data aceasta fara sa fiu deprimata. Las sa ploua. Eu ma bucur de ale mele. Fac pasi spre schimbarea realitatii. Am facut socata in casa. Eu... socata... daca va puteti imagina. O sa imi vina doi prieteni sa ii servesc cu scoici cu sos de lamaie, vin alb si, la desert... socata infloritoare.
Am un vis, fac bijuterii regale si stiu ca in aceasta lume sunt undeva niste oameni care vor fi incantati sa imi poarte creatiile, ca se vor uita si nu vor sti pe care sa o aleaga mai intai sa o poarte. Incerc sa scot capul din carapace si sa imi dezvalui o parte din mine prin bijuteriile pe care le fac. Astazi m-am simtit de parca as sta goala in fata unui strain, in momentul in care aratam unui necunoscut bijuterille pe care le fac. In vazul lumii, la judecata lumii. O senzatie ciudata care m-a secatuit. Eu stiu un singur lucru. Fiecare bijuterie pe care am facut-o a fost o poveste pe care am vrut sa o pun printre margele, e o traire, un sentiment, o speranta. Asta sunt creatiile mele, sunt oglinda mea, sunt ceea ce nu reusesc sa pun in cuvinte, sunt o poveste de mult uitata rescrisa intr-un caiet nou-nout.
pentru cine intelege, lectura placuta!

Asist la oschimbare de vise

Asist la o schimbare de vise

Candva visam la asta . Acum insa visul meu a prins noi valente, la fel de aromate dar mai pline de soare. Am iesit din magazinul meu si am descoperit aerul, veredeata, viata.
Visez:
- la o casa cu pereti crem si mobila alba cu manere din portelan pictat
- la o gradina cu flori si un mic camp cu levantica
- la o curte cu plante aromate si pentru gatit si pentru combinatii de ceaiuri nemaiauzite

... dar, pentru ca nu ma pot rupe complet de ideea urbana...visez la o ceainarie in orasul apropiat de casa cu pereti crem cu gradina si camp.

Nu imi imaginam sa vreau de astea acum un an. Sunt, din nastere, om de oras mare, dar nu stiu de ce si cum s-a aciuat in mintea mea imaginea asta provensala sau toscaniana, iar daca mi se schimba visele, cred ca sunt la un pas de a mi se schimba realitatea.

Revin, ca m-am trezit din vis.