Sa facem cunostinta (din serialul despre mine)

Sa facem cunostinta, Eu.
Preferinte muzicale - combinatii ciudate, ca branza cu dulceata - de exemplu ieri am ascultat muzica Bizantina si Shakira.
Filme - hm... aici trebuie sa intru in explicatii. Imi plac filmele pe care pot sa le ascult, deci tot ce vine din epoca lui Chaplin nu prea mi se potriveste, pentru ca eu nu vizionez filme. Tot din asta deriva si faptul ca am filme pe care le ascult de mai multe ori, prima data il vad iar urmatoarele dati le ascult. De ce? pentru ca fac bijuuri in timp ce imi imbogatesc cultura cinematografica. Dar in tot multitaskingul asta imi mai scapa lucruri. Cand am fost intrebata de unde vine expresia "Le Big Mac" nu am stiut. Ei si... in schimb stiu aproape pe dinafara Shrek 2, se pune?
Ultimele complimente pe care le-am primit - nu stiu, dar stiu ca m-au facut sa ma simt bine
Ultima invitatie la pat - Mi-as dori sa petrec macar o dimineata cu tine - am refuzat-o, nu din cauza formularii, care totusi a fost draguta, ci pentru ca unele lucruri sunt mult prea gresite pentru a le da curs, chiar daca mi-as fi dorit.
Activitati - nu am vrut sa le spun hobby, caci ... nu am vrut si gata! Deci Activitati: sa colectionez si sa beau ceai (cu sau fara dulceata), sa descopar locuri noi in orasul in care stau, sa ajut pe altii sa descopere orasul in care stau si la plecare sa spuna ca nu credeau ca Bucurestiul poate fi atat de frumos, sa colectionez si sa consum iubiti - pana imi fac o preocupare constanta sa mentin unul si bun, ma delectez cu diversitatea, sa colectionez si sa consum geluri de dus - acum nu prea mai am loc pe rafturi, deci sunt la etapa cosum, sa ma inec in mine si apoi sa ma apuc de par si sa ma scot din butoiul de melancolie, cam asa cum facea Munchausen.

Va urma...