Scrisoare

Stii, m-am trezit la o bucata de noapte si mi-am dat seama ca mi-e frica. Eram pe jumate adormita si imi amintesc ca prin ceata ca ti-am zis ca mi-e frica. M-ai intrebat de ce si ti-am zis ca ma atasez de tine. Nu tin minte ce mi-ai raspuns, dar stiu ca am adormit linistita.
De ce mie frica?
Pentru ca imediat ce omul de langa mine intelege ca a devenit o parte din mine se schimba. Prinde acea siguranta care ii da libertatea sa nu raspunda la telefon, sa nu ma invite in oras si in final sa nu se mai uite cu admiratie la mine.
Mi-e frica deoarece acest sentiment este semnul inceputului sfrasitului.

Despre toate si nimic

Despre tine prin mine: Dorm bine in tricoul purtat de tine. Dorm bine la tine in brate. Dorm bine cand te uiti pana la 2 noaptea la filme. Dorm bine dupa ce iti fumezi tu tigara. Dorm bine cu gandul la tine. Dorm bine cand esti langa mine cu gandul sau cu trupul. Vom fi impreuna atat timp cat voi dormi bine alaturi de tine.

O iubire de o zi

Exista iubiri care sunt facute sa dureze o vesnicie, sa arda incet, uneori sa mocneasca doar, dar sa fie mereu vii, sa incalzeasca atat cat sa tina sufletul la caldut.
Exista insa si iubiri de o zi.
Se aprind pe neasteptate, lumina lor e atat de puternica incat te sperie. E ca un soare pe timp de canicula, pe care pur si simplu nu poti sa il suporti toata viata. O zi e doza maxim suportabila. Stiu amandoi ca au doar o zi la dispozitie, dar o traiesc de parca eternitatea este inghesuita in cateva ore. Exista zile perfecte si acestea sunt cele umplute de astfel de iubiri. Sunt zile in care timpul se opreste, oamenii dispar, si nimic altceva nu misca decat doua inimi.
Iubirile de o zi nu se uita. Ele raman in colectia de de amintiri scumpe, pe care de regula iti e frica sa le scoti din scrin, sa nu iasa fantomele. Raman ascunse, dar nu prind niciodata praf.
Iubirile de o zi nu se incheie cu o noapte de neuitat. Pentru ca diminetile distrug farmecul. Se incheie cu despartirea in fata statiei de taxi, sau la usa scarii si cu intrebarea nerostita: cum ar fi daca?... si imediat cu raspunsul: e mai bine asa... Se incheie cu un sarut scurt si cu o imbratisare lunga, care face cat toate cuvintele si cat toate noptile laolalta. Si dupa toate acestea te alegi cu o nopate in care te zvarcolesti pana in zori si cu amintirea caldurii acelei zile. Nu ai regrete, nu ai sperante, ci doar o bucurie ca ai trait o iubire de o zi, ca ai trezit si ti s-au trezit niste sentimente atat de puternice.
In zori reincepi cautarea unei iubiri mocnitoare, fara insa sa uiti ca exista iubiri de o zi, care cu regret ne-ar arde daca ne-ar incalzi astfel toata viata.
http://www.youtube.com/watch?v=QYEC4TZsy-Y