De la iubire pana la ura e doar un pas. Oare?


Am sa las timpul sa treaca si daca nu gasesc raspuns la intrebarea despre ura si iubire, am sa iau o margareta si am sa ghicesc pe ea: "Ma uraste-nu ma uraste-ma uraste-nu ma uraste".

Love is in the air

Se apropie ziua lor, a indragostitilor. Inimioare zambitoare la tot pasul, sau, cum s-ar spune, love is in the air. E atat in aer, incat flutura pe sfoara la un geam de vizavi de biroul meu.

Leapsa-i leapsa, n-ai ce-i face/ Nici incolo, nici incoace


Gata! M-a prins, nu mai pot sa o dau la intors! I-am tot promis ca imi fac blogul public si ea, Alina, nici macar nu m-a strans cu usa. Mi-a facut blogul public de la sine putere. Mi-a trimis o leapsa. Si inca una de aceea de coracon: 5 secrete despre mine. Nu imi place sa vorbesc despre mine, dar si cand incep, nici ca ma opresc.

1. Am fost azi la o sedinta foto din aceea, ca in filme, lipsea ventilatorul. Acum cand scriu sunt cu un kilogram mai grea decat azi dimineata. De la fond de ten, voi la ce v-ati gandit? La sedinta am fost 6 sperantze si un sperantz ai domeniului in care lucrez. Am facut mari eforturi sa reinvat sa zambesc natural. Iar cand am prins smecheria, ca trebuie pur si simplu sa ma bucur de ceea ce mi se intampla, nu am mai adus muschii la starea lor initiala. Cu luminile acelea in fata, cu un obiectiv atintit pe mine si cu niste perechi de ochi zambitori indreptati spre figura mea, mi-am dat seama ca ma simt foarte bine. Uitasem senzatia. Da, am mai cunoscut-o. Un pic altfel si in acelasi timp la fel de puternica. Dar despre asta in a doua confesiune. Deci...
2. Am fost vedeta scolii. Si acum am o poza la panoul de onoare al liceului. Am inceput dintr-a saptea si, pana am terminat liceul, am pasit pe toate scenele mari ale orasului (si avem multe, ca de, stau in Capitala). Si chiar daca am plecat de acasa de mai bine de 7 ani, zilele trecute am avut marea surpriza sa aflu ca am ramas vedeta. Acesta e al treilea secret...
3. Cum spuneam, zilele trecute ai mei erau la internet cafe sa citeasca ultimele stiri trimise de buburuza. Stirile mele mai mereu contin si ilustratie. Cand s-a deschis poza mea un coplias de la calculatorul vecin a exclamat: "Eu o stiu pe fata asta! Ea e la noi la scoala la tabla de onoare si a prezentat concerte cand invata la noi la scoala". Va dati seama cum au plecat (au zburat) ai mei acasa?
4. Si tot despre acele vremuri apuse. Am cochetat cu presa de la 15 ani. Pana azi cochetez. Niciodata nu m-au incantat iubirile serioase si de lunga durata, naftalinizate. Deci doar cochetez. Sa nu ma intelegeti gresit, am gustat-o din plin, dar am ajuns la concluzia ca prietenia noastra e buna mai ...de la distanta. La 15 ani m-am angajat in radio si am facut, alaturi de alti tineri entuziasti, emisiuni in direct. Si am fost si pe casa radio. Peste cativa ani m-am cocotat si pe Casa Presei. Hm... Mi-a ramas sa bifez televiziunea.
5. Asta e ultima, deci trebuie sa aleg bine din gramada de secrete. Ca doar nu va imaginati ca le voi spune pe toate. Astazi am pierdut un cititor. Poate ca cel mai fidel. Si ma doare.